Robert Downey Jr. keert terug als Sherlock Holmes

Regisseur Guy Ritchie wist met Sherlock Holmes (2009) de wereldberoemde detective in een modern jasje te steken. Kort daarna volgde Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011), maar toen werd het stil rond het personage van Sir Arthur Conan Doyle. Logisch want hoofdrolspeler Robert Downey Jr. kreeg het erg druk als Tony Stark aka Iron Man in het Marvel Cinematic Universe.

De superhelden van Marvel zijn nu druk in gevecht met Thanos in Avengers: Invinity War. Volgend jaar volgt hierop het slot en daarna krijgt Robert Downey Jr. het wat rustiger en kan hij ook andere projecten aannemen, zoals het langverwachte vervolg op Sherlock Holmes. Warner Bros. heeft laten weten wanneer het derde deel in première gaat. Met kerst 2020 zien we Robert Downey Jr. weer terug als Sherlock Holmes en ook Jude Law keert terug als Dr. Watson.

Het is alleen nog niet duidelijk of Guy Ritchie terugkeert als regisseur. Chris Brancato is momenteel bezig met het script. Studio Warner Bros. heeft hoge verwachtingen van de film en het zal dan ook niet lang duren voordat de regisseur bekend wordt gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.