Robert Englund wil nog wel een keer

Eerder gaf acteur Robert Englund aan dat hij klaar was met het personage Freddy Krueger, maar ineens was hij te zien in de ABC sitcom The Goldbergs. De 71-jarige Englund heeft inmiddels aangegeven dat hij best nog wel een keertje in de huid wil kruipen van de verminkte kindermoordenaar Freddy Krueger.

In 1984 vertolkte Robert Englund het eerst de rol in A Nightmare on Elm Street van regisseur Wes Craven. De film was een enorm succes en er kwamen maar liefst zeven vervolgen op, waarvan Jason vs. Freddy de laatste was. Daarnaast presenteerde Freddy Krueger de serie Freddy’s Nightmares, een soort van Tales of the Crypt. In 2010 verscheen er nog een remake met acteur Jackie Earle Haley in de rol van Freddy Krueger. Het oordeel van het publiek was hard en de film flopte. Zonder Robert Englund was dit geen Nightmare on Elm Street film .

Met het succes van Halloween bestaat de kans, dat Freddy Krueger ook weer terugkeert naar het witte doek. De grote vraag is dan, wie gaat Freddy spelen. Robert Englund heeft hierover het volgende te zeggen.

I think they want to reboot the franchise, but they’re gonna need a new actor. They gonna need a new actor to play Freddy because they’re gonna have to do 8 of them, you know. I might have one left in me.

Ik denk dat Robert Englund het nog wel in zich heeft om de iconische Freddy Krueger nog een keer te spelen, maar voorlopig blijft het nog even bij speculaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.