Rush Hour 4 komt er aan

Rush Hour 4

De komst van een nieuwe Lethal Weapon is onzeker, maar er is een andere buddy cop film onderweg. Afgelopen week maakte Chris Tucker bekend dat hij klaar is om Rush Hour 4 te maken. De eerste Rush Hour verscheen twintig jaar geleden en was een groot succes. Er kwamen nog twee vervolgen in 2001 en 2007 en nu bundelen Chris Tucker en Jackie Chan hun krachten voor de vierde keer.

Jackie Chan heeft al eens eerder aangegeven dat hij een vierde deel wilde maken, maar het niet lukte om een goed script te krijgen. Hij hoopte dat Rush Hour 4 gemaakt zou worden voordat beide heren te oud zouden worden. Chris Tucker was er kort en krachtig over. Hij vertelde in een podcast het volgende.

It’s happening. This is gonna be the rush of all rushes. Jackie is ready and we want to do this so that people don’t ever forget it.

Op dit moment zijn er geen details over de film. Het is nog niet duidelijk wie Rush Hour 4 moet gaan regisseren. De eerste drie delen zijn geregisseerd door Brett Ratner, maar sinds beschuldigingen van seksuele intimidatie is het erg stil rond de regisseur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.