Schwarzenegger keert terug als de Terminator

Terminator Back

Je weet nooit welke kant het opgaat in Hollywood. Na het tegenvallende Terminator: Genisys, leek het definitief over te zijn met de Terminator franchise. Er werd geschreven dat acteur Arnold Schwarzenegger ook klaar zou zijn met de filmreeks. Kort daarna gaf de acteur zelf aan dat de het nog lang niet afgelopen was met de Terminator. Afgelopen week herhaalde hij dit op het Cannes Film Festival.

Schwarzenegger gaf aan dat hij mee gaat doen in de komende Terminator reboot, die geproduceerd gaat worden door James Cameron. De acteur was er kort maar krachtig over.

It is back. It is moving forward. James Cameron has some good ideas of how to continue with the franchise. I will be in the movie.

Goed nieuws, zeker na het teleurstellende bericht dat Schwarzenegger niet te zien zal zijn in de nieuwe Predator. Schwarzenegger was niet tevreden over het script van The Predator en vond dat zijn rol te klein was. In het interview kwam ook een eventuele samenwerking met Netflix ter sprake. Het is nog niet duidelijk was Schwarzenegger gaat doen voor Netflix, maar de acteur had er het volgende over te vertellen.

They are a terrific company and they have done an extraordinary job. They’re visionaries and they’ve rattled the cage a bit with the studios, that’s good. New ideas and new ways of showing movies is good. For us entertainers, it’s another way you can display yourself. I’m looking forward to working with Netflix. Hopefully there will be something.

Terug naar de Terminator. James Cameron moet nog tot 2019 wachten voordat hij de rechten terug krijgt. Het zal dus nog zeker tot 2020 duren voordat we de T-800 weer in actie zien. Verder is er ook nog niets bekend over het verhaal en wie de film gaat regisseren. Cameron zelf is nog steeds te druk bezig met Avatar. Volgens geruchten zou Tim Miller (Deadpool) plaats nemen in de regiestoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.