Schwarzenegger kondigt Terminator trailer aan

Via Twitter heeft Arnold Schwarzenegger aangekondigd dat de trailer voor Terminator: Dark Fate aanstaande donderdag online komt. De 71-jarige acteur grapte dat hij dat wel mocht doen, aangezien hij uit de toekomst komt.

Schwarzenegger debuteerde in 1984 als de dodelijke cyborg uit de toekomst in The Terminator. Zijn missie de moeder van de toekomstige verzetsleider vermoorden. Hij keerde in 1991 terug in T2: Judgement Day. Hier stond hij echter aan kant van Sarah en haar zoon, John Connor. Daarna volgde er nog 3 uiteenlopende Terminator films en een tv-serie. Terminator: Dark Fate zal direct aansluiten op de eerste twee films en de rest vergeten. Hollywood doet dit de laatste tijd wel vaker.

James Cameron keert niet terug als regisseur. Die klus mag Tim Miller (Deadpool) opknappen, maar Cameron zal zich nog wel met de productie bemoeien. Naast Schwarzenegger keert ook Linda Hamilton terug in de iconische rol van Sarah Connor. Verder zien we nog Mackenzie Davis (Blade Runner 2049), Natalia Reyes (Birds of Passage) en Gabriel Luna (Terminator: Genisys), als een nieuw soort Terminator. Volgens Cameron moet de film het begin zijn van een nieuwe trilogie.

Hieronder de gehele tweet van Arnold Schwarzenegger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.