Schwarzenegger vertelt zelf waarom hij niet meedoet in The Predator

Dutch

Een van Schwarzeneggers meest iconische rollen blijft natuurlijk die van de Terminator. Een goeie tweede is de spierbundel Dutch, die het in de jungle van Centraal-Amerika aan de stok kreeg met het buitenaardse wezen, Predator (1987). Een van zijn tegenspelers was toen Shane Black, die nu als regisseur de reboot The Predator aan het filmen is in Vancouver.

Vorig jaar liet Schwarzenegger nog vallen dat hij wellicht zou terugkeren in de franchise, toen hij met regisseur Black ging lunchen. Het was allemaal speculatie, maar inmiddels weten we dat dit niet het geval is. Schwarzenegger gaf hier onlangs een verklaring voor.

They asked me, and I read it, and I didn’t like it — whatever they offered. So I’m not going to do that, no. Except if there’s a chance that they rewrite it, or make it a more significant role. But the way it is now, no, I won’t do that.

Hieruit kunnen we opmaken dat Schwarzenegger niet tevreden was met de rol die hem werd aangeboden. Erg jammer, omdat de acteur het eerder niet erg vond om voor een cameo even langs te komen in Welcome to the Jungle (2003) en The Expendables (2010).

De release voor The Predator staat nog steeds gepland voor februari 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.