Starz stopt met Ash vs Evil Dead

AshvsEvilDead

In 1981 verraste de jonge en onervaren regisseur Sam Raimi het filmpubliek met de bizarre horrorfilm The Evil Dead. De low-budget film kreeg nog twee vervolgen en een remake in 2013. Hoofdrolspeler Bruce Campbell vertolkte de rol van Ashley ‘Ash’ J. Williams en verworf hiermee een cultstatus. De acteur was onlangs nog te gast tijdens het Weekend of Hell, waarbij It’s Only a Movie ook aanwezig was. In 2015 keerde Campbell terug op de televisiezender Starz voor de serie Ash vs Evil Dead. Helaas kondigde de zender deze week aan dat er geen vierde seizoen gaat komen van onze favoriete demonen jager.

Op 29 april wordt de seizoensfinale uitgezonden en daarna is het echt afgelopen met The Evil Dead. De recensie van het eerste en tweede seizoen staan op It’s Only a Movie en zijn ook te bekijken op Netflix. Bruce Campbell reageerde afgelopen week op Twitter als volgt.

Ash Vs Evil Dead has been the ride of a lifetime. Ash Williams was the role of a lifetime. I will always be grateful to Starz, Sam Raimi, Rob Tapert and our tireless fans for the opportunity to revisit the franchise that launched our careers. Thank you!

De komische horrorserie speelt zich 30 jaar af na The Army of Darkness en Ash wordt opnieuw geconfronteerd met demonen. Hij staat er dit keer niet alleen voor en krijgt hulp van zijn collega’s Pablo en Kelly om de mensheid te redden. Wellicht dat de serie nog eens terugkeert als een Netflix Original, zodat we Ash nog een keer in actie kunnen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.