Stranger Things terug op Netflix

Liefhebbers van de serie Stranger Things hebben er lang op moeten wachten, maar vanaf 4 juni is het complete derde seizoen te zien op de streamingsdienst. We kunnen de nostalgie van de jaren 80 weer bewonderen en natuurlijk de lotgevallen van Eleven en haar vrienden.

Als we de Duffer Brothers moeten geloven is dit voorlopig het laatste seizoen waarin we teruggaan naar 1985. Het is zomer in het stadje Hawkins en de scholen zijn dicht. Gelukkig kan er in het nieuwe winkelcentrum naar verkoeling worden gezocht. Mike, Eleven, Dustin, Lucas, Will en Max worden ouder en krijgen andere interesses. Dit zorgt voor onderlinge spanning in de groep. De vrienden zullen elkaar echter hard nodig hebben want er gebeuren nog steeds vreemde dingen in Hawkins. Lukt het ze elkaar te beschermen tegen de nieuwe gevaren uit de Upside Down.

Stranger Things brengt je terug naar de jaren 80. De serie is een unieke combinatie van coming of age, science fiction en horror. Het verhaal en acteerwerk zorgt ervoor dat dit een van de best bekeken series op dit moment is. Bekijk nu het eerste, tweede en derde seizoen op Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=XcnHOQ-cHa0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.