Superhelden nieuws – DC

DC

Binnenkort barst de superheldenstrijd weer los in de bioscoop. Hieronder een klein overzicht van de belangrijkste superhelden nieuwtjes op DC gebied.

Nieuwe poster voor Justice League

Na Watchmen, Men of Steel en Superman vs. Batman neemt regisseur Zack Snyder ons opnieuw mee in een groots DC avontuur. Ik hoop dat hij een beetje rustiger aan doet, want de laatst genoemde film was nou niet echt een groot succes. Justice League moet het antwoord zijn op Marvel’s Avengers. Ik weet alleen niet of dat gaat lukken.

Na de dood van Superman moet Batman de strijd aanbinden met een nog grotere buitenaardse bedreiging. Samen met Wonder Woman gaat hij op zoek naar metamensen, waarmee hij een sterk team kan vormen. Op de poster zien we The Flash (Ezra Miller), Wonder Woman (Gal Gadot), Batman (Ben Affleck), Cyborg (Ray Fisher), Aquaman (Jason Momoa).

Justice League

Dolph Lundgren in Aquaman

Warner Bros. heeft Dolph Lundgren gecast voor de rol van King Nereus in de superheldenfilm Aquaman. De blonde Zweed staat vooral bekend om zijn rol als Ivan Drago uit Rocky IV, maar hij speelde ook He-man uit Masters of the Universe, The Punisher en meer recentelijk Gunner Jensen uit The Expendables.

In Aquaman is het volk van Atlantis het zat dat de mensheid de oceanen vervuild en ze willen in oorlog met de mensheid. Aquaman moet een oorlog zien te voorkomen en ook nog eens de strijd aanbinden met verschillende schurken, waaronder Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II) en nu is hier dan ook nog King Nereus aan toegevoegd.

Dolph Lundgren

Nog niet genoeg van DC?

Liefhebbers van de superhelden van DC hoeven zich voorlopig nog niet te vervelen. Dit jaar staan er nog twee grote releases gepland:

  • Wonder Woman – half juni
  • Justice League – half november

Wat er daarna gaat komen, is nog niet helemaal duidelijk. De Flash film is voorlopig uitgesteld en er zijn nog plannen voor een Nightwing film. Eind volgend jaar verschijnt wel eerder genoemde Aquaman in de bioscoop. Dan wordt er ook nog gesproken over Shazam! met Dwayne Johnson in de hoofdrol. Verder zijn er nog plannen voor een losse Cyborg film en een nieuwe Green Lantern Corps, maar details hierover zijn nog niet bekend.

Wonder Woman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.