Superhelden nieuws – Marvel

Marvel

Binnenkort barst de superheldenstrijd weer los in de bioscoop. Hieronder een klein overzicht van de belangrijkste superhelden nieuwtjes op Marvel gebied.

Josh Brolin wordt Cable in Deadpool 2

We kunnen er niet meer omheen. Josh Brolin (No Country for Old Men, Old Boy) gaat de rol van Cable spelen in Deadpool 2. Brolin is niet onbekend met het Marvel Cinematic Universe, hij speelt ook de rol van de intergalactische superschurk Thanos.

Aan het eind van de eerste film liet Deadpool weten dat Cable een rol zal gaan spelen in het vervolg. Hij stelde zelf al Mel Gibson, Dolph Lundgren en Keira Knightly voor. Andere namen in de media waren onder andere Brad Pitt en Russell Crowe. Cable is een tijdreizende mutant uit de toekomst. Hij heeft telekinetische en telepathische gaven. Met zijn bionische arm en arsenaal aan wapens is hij de perfecte partner voor de Merc With a Mouth. In de comicreeks Cable & Deadpool hebben de twee een lange geschiedenis met elkaar.

Regisseur David Leitch (John Wick) gaat aan de slag met het script van Rhett Reese en Paul Wernick. Ryan Reynolds produceert de film en neemt natuurlijk ook de hoofdrol voor zijn rekening. Josh Brolin

Trailer Thor: Ragnarok goed bekeken

De eerste trailer voor Thor: Ragnarok is net vrijgegeven. Naar schatting is de trailer in de eerste 24 uur maar liefst 136 miljoen keer bekeken. Een record voor een Disney trailer. Zelfs Star Wars: The Force Awakens werd niet zo goed bekeken.

In Thor: Ragnarok neemt Thor (Chris Hemsworth) het op tegen de gevaarlijke Hela (Cate Blanchett), die krachtiger is dan hij denkt. Thor komt terecht op die onder de macht staat van de Grandmaster (Jeff Goldblum). Thor wordt gevangen gehouden en gedwongen te strijden in de arena, waar hij tegenover de verbijsterende Hulk komt te staan. Andere personages zijn Loki (Tom Hiddleston), Odin (Anthony Hopkins), Valkyrie (Tessa Thompson), Heimdall (Idris Elba), Skurge (Karl Urban).

De trailer is flitsend en luchtig opgebouwd en er zijn wel aardig wat overeenkomsten met Guardians of the Galaxy vol. 2. Toch is Thor: Ragnarok niet de best bekeken trailer binnen 24 uur. Die staat toch echt op naam van de nieuwe Stephen King-verfilming It. In de eerste dag, na de release, werd de trailer maar liefst 197 miljoen keer bekeken.

Nog niet genoeg van Marvel?

Liefhebbers van de superhelden van Marvel hoeven zich voorlopig nog niet te vervelen. Dit jaar staan er maar liefst nog 3 grote releases gepland:

  • Guardians of the Galaxy vol. 2 (hierover binnenkort meer) – eind april
  • Spider-Man: Homecoming – begin juli
  • Thor: Ragnarok – begin november

Daarna moeten we wachten tot 2018 voor Black Panther en Avengers: Infinity War.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.