Teaser voor The Hunt

Een tijdje terug sprak It’s Only a Movie met Jason Blum van Blumhouse Productions. Hij was in Nederland voor zijn laatste productie, Ma. Het mag duidelijk zijn dat de 50-jarige producent een neus heeft voor goede films. Insidious, Unfriended, Happy Death Day, Glass, The The Purge, BlacKkKlansman en Halloween, om er maar een paar te noemen. The Hunt is een van zijn nieuwste projecten.

In The Hunt worden twaalf vreemdelingen wakker op een open plek. Ze hebben geen idee waar ze zijn of hoe ze daar zijn beland. Ze zijn uitgekozen voor ‘The Hunt’. Op een afgelegen terrein houdt een groep rijke stinkerds een menselijke safari. De dodelijke jacht kan beginnen. De trailer lijkt op een soort commercial.

In films als Surviving the Game (Ice-T), Hard Target (Jean-Claude van Damme) en The Condemned (Steve Austin) wordt ook al jacht gemaakt op mensen. We zijn echter benieuwd wat regisseur Craig Zobel met Jason Blum als producent gaat maken van The Hunt. Hoofdrollen zijn voor Betty Gilpin, Hilary Swank, Ike Barinholtz, Emma Roberts en Justin Hartley.

The Hunt is vanaf 26 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

https://www.youtube.com/watch?v=t9Mx8Xoq2hc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.