Terminator 6 begint deze zomer met filmen!

Wij nemen niet snel dingen meer aan bij itsonlyamovie.nl. Teveel teleurstellingen in het verleden hebben onze tere kinderziel al niet veel goed gedaan en blijken daar moeilijk van te herstellen. We worden kaal (Dirk & Ricardo), eten alleen nog maar frikandellen (André), kwijnen weg in de provincie (Martijn & Bas) of hebben alleen nog seks met vrouwen van boven de 25 (Johan). Ja, het is erg met ons gesteld.

Maar vandaag kregen wij een lichtpuntje door vanuit een bron die wij heel hoog achten. Er komt een nieuwe Terminator film aan! En niet zomaar eentje. Dit keer zijn Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton voor het eerst sinds Terminator 2: Judgment Day weer herenigd en Deadpool-regisseur Tim Miller begint deze zomer al met filmen!

Arnold bracht zelf in een interview met dé fan website www.thearnoldfans.com het nieuws naar buiten dat hij gaat filmen van juli tot half oktober dit jaar en terug zal keren als de T-800. Het geheel staat onder supervisie van James Cameron zelf.

Eerder kwamen er al berichten naar buiten dat de film in juli volgend jaar zijn releasedate zou krijgen maar dat wordt verplaatst naar oktober of december 2019. Dat betekent ook dat hoogstwaarschijnlijk de eerste beelden te zien zullen zijn op de San Diego Comic Con die in de laatste jaren een steeds grotere rol is gaan spelen bij de promotie van dergelijke films.

Arnold krijgt het nog druk dit jaar. Ook staan de opnames voor The Expendables 4 gepland die in Augustus moeten beginnen. Hoe hij dit gaat combineren? Geen idee, maar enthousiast worden wij hier wel van. Alles om de vieze smaak van Terminator: Genisys weg te spoelen, zullen we maar zeggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.