The Drone trailer

In 1983 werden we in Nederland opgeschrikt door een “levende” lift, die heel wat slachtoffers maakte. In datzelfde jaar was er ook de auto, Christine, die tot leven kwam. Regisseur Jordan Rubin (Zombeavers) heeft voor zijn nieuwste film The Drone vast gekeken naar deze klassiekers. De titel geeft het eigenlijk al aan. We krijgen hier te maken met een moordende drone.

In de trailer wordt duidelijk ingegaan op de moderne technologie en wat er kan gebeuren als deze technologie zich tegen ons keert. Wat precies de aanleiding is dat de drone tot “leven” komt wordt niet duidelijk in de trailer, maar er vallen genoeg slachtoffers. De makers van The Drone nemen zichzelf niet erg serieus, maar de trailer ziet er wel goed uit.

Hoofdrollen worden gespeeld door Anita Briem (Journey to the Center of the Earth), John Brotherton (The Conjuring) en Simon Rex (Scary Movie 5). De kans is klein dat The Drone in de bioscoop zal verschijnen, maar wellicht komt de film binnenkort uit op blu-ray of dvd. Een releasedatum is nog niet gegeven.

https://www.youtube.com/watch?v=SZMNcLHsk_c

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.