The Legend of Conan is niet meer

Het vervolg op Conan the Barbarian (1982) is officieel dood. Producent Chris Morgan heeft gezegd dat er gewoon te weinig interesse was van de kant van Universal Pictures. Dit is wat hij precies te zeggen had:

At the end of the day, the studio decided that they weren’t gonna make that. I gotta say, it’s honestly a heartbreak. I love that first movie so much, so much, it’s one of my favorite movies. We had Will Beall do a draft on [the Legend of Conan script]. He killed it. Our take was Conan, 30 years later, a story like the Clint Eastwood Unforgiven. It was so awesome. Ultimately, the budget was big, the studio was not really sure of the title, and the relevance in the marketplace. They ended up letting it go.

In 2012 werd er voor het eerst gesproken over een sequel op de film uit ’82. Het zou Conan the Destroyer en de Jason Momoa remake omzeilen en Schwarzenegger zou zich na Terminator: Genisys storten op The Legend of Conan. In 2016 vertelde Arnie nog dat er wel degelijk interesse was in een vervolg maar het is nu al zeker een jaar stil. Na de flop die Genisys bleek te zijn en de teleurstelling van de remake van Conan (omzet van $48,8 miljoen op een budget van $90 miljoen) lijkt hetvan de kant van de producenten een logische zet, maar treurig is het wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.