The Meg krijgt een vervolg


Deze zomer draaide The Meg in de bioscopen. Acteur Jason Statham nam het in deze film op tegen de megalodon, een prehistorische haai, die ontsnapt uit de dieptes van de Mariana Trench. De film was geen nieuwe Jaws, maar wel zeer vermakelijk en dat vond het bioscooppubliek ook. De 150 miljoen dollar kostende film leverde maar liefst 500 miljoen dollar op. Dat vraagt om een vervolg.

Producent Catherine Xujun Ying vertelde afgelopen week aan Deadline dat de ontwikkeling van de film in een vroeg stadium zit en dat voorlopig alles nog geheim blijft. The Meg is gebaseerd op de boekenreeks van Steve Alten en heeft dus voldoende materiaal om uit te putten. Regisseur Jon Turteltaub vertelde aan CinemaBlend dat de studio moet oppassen om niet in de bekende valkuilen te stappen van een vervolg.

But where would you go? Hopefully not the route other bad sequels go and just start making things bigger. It’s Uber Meg and Mega Megs, and all of that. Oh my god.

De vraag is of Jason Statham nog een keer zijn tanden wil zetten in The Meg. Voor een groot gedeelte maakte hij toch wel de film. Op dit moment heeft Statham nog niet gereageerd op de plannen voor een vervolg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.