The Punisher krijgt een datum op Netflix

The Punisher

Netflix bouwde de spanning langzaam op voor de release van The Punisher. Op eerdere trailers en posters werd steeds geen duidelijke releasedatum gegeven. Vandaag verscheen de nieuwe trailer met een releasedatum.

De serie speelt zich af in de Marvel Cinematic Universe (MCU). Frank Castle (Jon Bernthal) maakt jacht op de moordenaars van zijn gezin. Tijdens zijn wraakactie komt hij achter een duister complot dat veel verder reikt dan de criminele onderwereld van New York. De laatste trailer bevat meer details, maar is minder geweldadig dan de voorgaande teasers en trailers. Wellicht heeft dit te maken met de recente schietpartij in Las Vegas. Tijdens de New York Comic Con werd het panel van de Punisher, uit respect voor de nabestaanden, ook al geschrapt. Toch hebben Marvel en Netflix besloten om de release van de serie niet verder op te schuiven.

De Punisher maakte na drie verschillende bioscoopfilms zijn opmars in het tweede seizoen van Daredevil. Het publiek reageerde zo enthousiast op het personage, dat Netflix al snel een spin-off aankondigde. Naast Jon Bernthal spelen ook Ben Barnes, Ebon Moss-Bachrach, Amber Rose Revah, Deborah Ann Woll, Daniel Webber en Jason R. Moore mee in de serie.

De Punisher is een Netflix Original, vandaar dat alle afleveringen vanaf 17 november beschikbaar zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=OMW_dPtm7Bo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.