Tom Cruise praat over Top Gun: Maverick

Top Gun

Tom Cruise is druk bezig zijn nieuwste film te promoten. Vanaf deze week draait The Mummy in de bioscopen. Tijdens een van de premières vertelde Tom Cruise in een interview met Access Hollywood iets over zijn volgende project, namelijk het vervolg op Top Gun (1986). Er wordt al jaren over gesproken, maar na het overlijden van regisseur Tony Scott in 2012 werd het stil rond de sequel. Cruise gaf aan dat het de bedoeling is om de sfeer van het origineel te behouden. Hij vertelde onder andere het volgende.

Aviators are back, the need for speed. We’re going to have big, fast machines. It’s going to be a competition film, like the first one … but a progression for Maverick and Harold Faltermeyer will return to score the movie.

Tom Cruise vertelde ook dat de titel van de film Top Gun: Maverick gaat heten. Het is volgens hem niet nodig om cijfertjes toe te voegen aan een sequel. Verdere details bracht Cruise niet naar buiten, maar dit is al meer dan genoeg om enthousiast van te worden. Vermoedelijk gaat regisseur Joseph Kosinski de film regisseren, hij werkte al eerder met Cruise samen tijdens de film Oblivion.

De opnames moeten het komende jaar beginnen, zodat de film in de zomer van 2019 moet gaan draaien in de bioscopen. Tijd genoeg om onze piloten zonnebrillen op te gaan poetsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.