Trailer Ant-Man and the Wasp

Ant-Man Wasp

De kleinste held uit het CMU (Marvel Cinematic Universe) is terug en hij staat er niet alleen voor. Ant-Man and the Wasp is de derde Marvel Studio-film in 2018. Tussen al het superhelden geweld vond ik de eerste Ant-Man film een aangename verrassing. Na zijn korte optreden in Captain America: Civil War keert Ant-Man terug in zijn tweede film.

De trailer laat nog niets van het verhaal, maar ziet er verfissend uit. De film speelt zich af na de gebeurtenissen in Captain America: Civil War. Het zit Scott Lang (Paul Rudd) niet mee en het lijkt erop dat zijn problemen nog niet voorbij zijn. Hij krijgt gelukkig hulp van Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), die zich ontpopt tot The Wasp. Haar vader, Dr. Hank Pym (Michael Douglas), houdt het team nauwlettend in de gaten.

Andere rollen zijn voor Walton Goggins, Hannah John-Kamen, Laurence Fishburne en Michael Peña. Regisseur Petyon Reed neemt weer plaats achter de camera. De komende maanden verschijnen er genoeg helden. Vanaf 14 februari draait Black Panther in de bioscoop, gevolgd door Avengers: Infinity War op 25 april. Vanaf 18 juli is het dan de beurt aan Ant-Man and the Wasp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.