Trailer Avengers: Endgame

Dit weekend was het dan zover. De trailer van de vierde Avengers-film is vrijgegeven én de titel is bekend, namelijk Avengers: Endgame. We hebben er lang op moeten wachten. Gelukkig werden we eerder in de week getrakteerd op de nieuwe trailer van Captain Marvel. De trailer van Spiderman: Far From Home zou dit weekend ook gepresenteerd worden, maar de wereldwijde release is vooralsnog vertraagd.

Gelukkig kunnen we ons nu concentreren op het materiaal van Avengers: Endgame. Na de dramatische gebeurtenissen uit Avengers: Invinity War. De overlevenden bedenken een plan om nogmaals de strijd aan te gaan tegen Thanos. Verder laat de trailer nog niet zoveel zien van het verhaal en al helemaal geen actie. Volgens regisseurs Anthony en Joe Russo is dat juist de bedoeling, om biocoopgangers straks zoveel mogelijk te verrassen in het laatste deel van dit superhelden epos.

De trailer begint met Tony Stark (Robert Downey Jr.), maar al snel komen een heleboel ander bekenden langs. De trailer laat ons kort Thor (Chris Hemsworth), Bruce Banner (Mark Ruffalo), Steve Rogers (Chris Evans), Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) en Nebula (Karen Gillan) zien. Verrassend zijn de beelden van Hawkeye (Jeremy Renner) en Scott Lang (Paul Rudd), die beide afwezig waren in Avengers: Infinity War. Grote afwezige in de trailer is Captain Marvel, die een grote rol moet krijgen in de strijd met Thanos (Josh Brolin). Lukt het de helden om opnieuw het gevecht aan te gaan met Thanos en zijn misdaden ongedaan te maken?

Inmiddels s de trailer de best bekeken trailer (binnen 24 uur). Maar liefst 230 miljoen kijkers hebben de trailer bekeken. Voorlopig moeten we het hier even mee doen, maar vanaf 24 april 2019 moet Avengers: Endgame gaan draaien in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.