Trailer Deep Blue Sea 2

DBS

Een tijdje terug schreef ik al over Deep Blue Sea 2, maar nu is er dan ook de trailer van het onverwachtse vervolg op Deep Blue Sea uit 1999 van regisseur Renny Harlin (Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master). Het feit dat we hier te maken hebben met een direct-to-video productie zegt eigenlijk wel genoeg.

Natuurbeschermer Dr. Misty Calhoun (Danielle Savre) wordt door de steenrijke farmaceut Carl Durant (Michael Beach) uitgenodigd voor een bezoek aan een nieuw en topgeheim project. Opnieuw wordt er geëxperimenteerd met levensgevaarlijke haaien en dat kan natuurlijk nooit lang goed gaan.

De nieuwe film staat los van het origineel en wordt geproduceerd voor de Amerikaanse SyFy channel. De studio heeft de laatste jaren heel wat haaienpulp op de markt heeft gebracht. Hopelijk krijgt de film iets meer kwaliteit door de samenwerking met Warner Bros. De regie is in handen van Darin Scott (Dark House).

In de Verenigde Staten verschijnt Deep Blue Sea 2 in april op Blu-ray, DVD en DIGITAL. Het is nog niet bekend wanneer de film in Nederland wordt uitgebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.