Trailer en poster voor Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog was begin jaren 90 het antwoord van Sega op de populaire loodgieter Mario van Nintendo. De blauwe egel met de rode hardloopschoenen kan zo snel rennen dat hij door de geluidsbarrière gaat. Na verschillende games, comics en tekenfilms is het tijd voor Sonic om de bioscoop in te rennen.

De eerste poster van de film zorgde voor heel wat hilariteit op het internet. Paramount heeft een nieuwe poster uitgebracht én een trailer. De film wordt een combinatie van live-action met computeranimatie. Ben Schwartz (Night School ) leent zijn stem aan de supersnelle Sonic. Een opvallende verschijning is Jim Carrey (Ace Ventura) als Sonic’s aartsvijand Robotnik. Verder zien we ook nog acteur James Marsden (Westworld).

De film van regisseur Jeff Fowler draait begin volgend jaar in de bioscoop. Ik ben nog niet echt onder de indruk van de trailer. Sonic ziet er nou niet echt uit als Sonic, maar Jim Carrey maakt veel goed. Voordat de film verschijnt haal ik nog wel even de oude Sega spelcomputer van zolder.

https://www.youtube.com/watch?v=FvvZaBf9QQI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.