Trailer Hellraiser: Judgment

New Pinhead

In 1987 maakte Clive Barker’s grote indruk bij horrorfans met zijn low budget meesterwerk, Hellraiser. We maakte kennis met de iconische Pinhead, die toen werd gespeeld door Doug Bradley. Hij speelde die rol maar liefst acht keer, maar op Hellraiser II na, werden de delen steeds slechter. Er wordt al jaren gesproken over een remake, maar voorlopig moeten we het doen met Hellraiser: Judgment.

Vandaag is de wereldwijde première van de trailer voor het nieuwste deel, die in Amerika verschijnt op 13 februari op Blu-ray, DVD, Digital, en On Demand. Dat wordt een mooi valentijnscadeau. Regisseur Gary J. Tunnicliffe is geen onbekende in filmland en heeft veel ervaring met special effects. Pinhead wordt gespeeld door een nieuwe acteur, namelijk Paul T. Taylor.

De trailer maakte me enthousiast, want naast de Cenobites passeren er nog meer vreemde figuren de revue. Het ziet er ook allemaal lekker smerig uit. Taylor ziet er goed uit als de nieuwe Pinhead, maar we moeten nog even wachten voordat we echt een oordeel kunnen vellen. Ik hoop dat het Tunnicliffe lukt ons die laatste delen te doen vergeten. In het tiende deel van de franchise probeert een aantal agenten een verschrikkelijke moord op te lossen, maar langzaam worden ze in de duivelse wereld van Pinhead gezogen.

Naast Paul T. Taylor zien we ook nog Heather Langenkamp (A Nightmare on Elm Street) in een cameo. Verder spelen Damon Carney, Randy Wayne, Alexandra Harris, John Gulager, Mike Jay Regan, Diane Goldner en Andi Powers mee in de film. Hopelijk krijgt Hellraiser: Judgment snel een Nederlandse release.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.