Trailer Jurassic World: Fallen Kingdom

JPFK

De hele week werden we overladen met previews van de trailer, maar vandaag is die er dan eindelijk. De eerste volledige trailer voor Jurassic World: Fallen Kingdom. Na Jurassic World (2015) zijn dino’s weer hot. Logisch dat Universal direct van start is gegaan met een vervolg.

Jurassic World: Fallen Kingdom speelt zich enkele jaren na Jurassic World af. Het gaat niet goed op het eiland Isla Nublar en de dino’s die daar zijn achtergebleven lopen gevaar. Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) staat aan het hoofd van de Dinosaur Protection Group. Ze wil er alles aan doen om de dino’s op het eiland te redden. Hiervoor heeft ze hulp nodig van Owen Grady (Chris Pratt).  en wil er alles aan doen om de dino’s te redden. Als je de trailer bekijkt, mag het duidelijk zijn dat de expeditie niet geheel vlekkeloos verloopt.

Regisseur J.A. Bayona lijkt alle registers open te trekken om zoveel mogelijk dino’s de revue te laten passeren. Naast eerder genoemde acteurs kijk ik vooral uit naar de terugkeer van Jeff Goldblum als Ian Malcolm. Als alles goed gaat moet Jurassic World: Fallen Kingdom vanaf 7 juni 2018 gaan draaien in de Nederlandse bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.