Trailer Once Upon a Deadpool

Afgelopen week hoorde we de stem van Ryan Reynolds al in de trailer van Detective Pikachu. Vervolgens schittert hij nu in de trailer van de nieuwe Deadpool film, Once Upon a Deadpool. De film krijgt namelijk een PG-13 rating en dat betekent dat je gewoon je vader, moeder, broertje of zusje kunt meenemen naar de Merc with a Mouth.

Wat kunnen we precies van Once Upon a Deadpool verwachten? De film houdt de originele verhaallijn aan van de dit jaar verschenen Deadpool 2, maar zal geen ‘fuck’ of ander grof taalgebruik bevatten. Verder zal de film geen overmatig bloed laten zien. Voor deze versie zijn nieuwe scenes opgenomen en ook acteur Fred Savage (The Princess Bride) doet mee. Fox wilde al eerder een kindvriendelijke versie van de film maken, maar Ryan Reynolds wilde dit alleen doen als een deel van de opbrengsten naar een goed doel zouden gaan. Dat gaat nu gebeuren.

Once Upon a Deadpool verschijnt op 12 december in de Amerikaanse bioscopen. In Nederland moeten we helaas tot na de feestdagen wachten, de release staat hier gepland op voor begin januari. Jammer, want het zou leuk zijn geweest als de film ook hier voor de feestdagen in de bioscoop zou verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.