Trailer Once Upon a Time in…Hollywood

De afgelopen dagen hebben we jullie al posters laten zien van de 9e film van Quentin Tarantino, maar hier is dan de eerste teaser trailer voor Once Upon a Time in…Hollywood. In vogelvlucht worden de belangrijkste personages uit de film aan ons voorgesteld. Tarantino waagt zich met deze film voor het eerst aan een “waar” gebeurd verhaal.

Het verhaal speelt zich af in de zomer van 1969. De carrière tv-ster van Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) zit in het slop. Zijn stuntman Cliff Booth (Brad Pitt) wil ook graag doorbreken, maar dan op het witte doek. Verder zien we nog Sharon Tate (Margot Robbie), die slachtoffer wordt van de bende van Charles Manson. De jaren 60 in de trailer zien er prachtig uit en we zien zelfs Bruce Lee.

Het is Tarantino gelukt om een ensemblecast samen te stellen. Naast eerder genoemde acteurs doen ook Al Pacino, Dakota Fanning, Damian Lewis en de onlangs overleden Luke Perry mee. Vanaf 15 augustus is Tarantino’s Once Upon a Time in Hollywood te zien in de Nederlandse bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.