Trailer Puppet Master: The Littlest Reich

Er zijn veel films en series met poppen, maar de grootste franchise is wellicht die van Puppet Master. Er zijn maar liefst 12 films verschenen rond deze moorddadige poppen en het is nog niet voorbij. De trailer van het 13e deel is onlangs uitgekomen met als titel Puppet Master: The Littlest Reich.

Edgar is onlangs is gescheiden. In de kast van zijn overleden broer vindt hij een Blade pop in perfecte staat. Hij wil de pop gaan verkopen op een conventie in het stadje Toulon, waar 30 jaar geleden de eerste Toulon Moorden plaatsvonden (zie de eerste Puppet Master). Op de conventie breekt echter de hel los als een grote groep poppen aan het moorden slaat.

De trailer ziet er leuk uit, maar zal vooral fans van de franchise aanspreken. Het duo Sonny Laguna en Tommy Wiklund (We are Monsters) hebben de film geregiseerd. Het script is afkomstig van S. Craigh Zahler (Bone Tomahawk en Brawl In Cell Block 99). In de hoofdrollen zien we onder andere Michael Paré, Thomas Lennon en Udo Kier. De film komt in de Verenigde Staten uit op 17 augustus, maar zal slechts in een aantal theaters te zien zijn. Een Nederlandse release is nog niet bekend.

https://www.youtube.com/watch?v=jrALop-1dhM

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.