Trailer Shazam! niet te serieus

Op de San Diego Comic-Con kreeg het publiek ook nog een andere superheld van DC te zien, Shazam! De held in zijn flitstende rode pak slaat een andere weg in dan voorgaande superheldenfilms, zoals Man of Steel en Batman vs Superman: Dawn of Justice. Met Shazam! lijkt DC het allemaal niet zo serieus te nemen en mag er gewoon gelachen worden.

Het duurt nog zeker tot april 2019 voordat de film van regisseur David F. Sandberg in de bioscoop zal verschijnen. Shazam! vond zijn oorsprong al in de jaren ’40 en heeft in de afgelopen jaren al heel wat meegemaakt, maar nog nooit een live-action verfilming.

In Shazam! maken we kennis met Billy Batson (Asher Angel). Zijn vriendje Freddy (Jack Dylan Grazer) is een echte comic-fanaat. Op een dag maakt Billy kennis met een oude man, The Wizard. Die is al eeuwen op zoek naar iemand aan wie hij zijn speciale krachten kan geven. Billy krijgt deze krachten als hij het woord SHAZAM! uitspreekt. Vanaf dat moment transformeert Billy is de superheld Shazam!

Met de kennis van superhelden uit de comics proberen Freddy en Billy er achter te komen hoe er het beste met de krachten kan worden omgegaan. Dit zorgt soms voor hilarische momenten. Check de trailer hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.