Trailer Toy Story 4

Eindelijk hebben Walt Disney en Pixar de eerste volledige trailer van Toy Story 4 vrijgegeven. Nog een paar maanden en dan draaien Woody en zijn vrienden weer in de bioscoop. De trailer lijkt op een road movie met alle bekende en kleurrijke ingredienten uit de eerdere Toy Stories. We waren allemaal een stuk jonger toen de eerste Toy Story (1995) verscheen, maar gelukkig worden we nooit te oud voor dit soort vermaak van de bovenste plank.

Sheriff Woody (stem van Tom Hanks) en Buzz Lightyear (stem van Tim Allen) hebben een nieuwe eigenaar, Bonnie. Het meisje is helemaal in de ban van haar zelf gemaakte stuk speelgoed, Forky. Deze plastic spork wil alleen helemaal geen speelgoed zijn en besluit er vandoor te gaan. Woody en Buzz gaan er achteraan om Forky te overtuigen hoe geweldig het is om een stuk speelgoed te zijn. Onderweg storten ze zich weer in allerlei avonturen en ontmoeten ze oude bekenden.

Toy Story 4 is het regiedebuut van Josh Cooley op het grote scherm. Eerder regisseerde hij de Pixar Shorts George and A.J. (2009) en Riley’s First Date? (2015). Eerder verzorgde Cooley storyboards voor verschillende Pixar films, zoals Cars, Ratatouille en Up. Er waren al langere tijd plannen voor een vierde Toy Story, maar er werd eerst voorrang gegeven aan Cars 3 en The Incredibles 2. Vanaf 26 juni kunnen we Toy Story 4 in de bioscoop verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.