Trailer voor Critters Attack!

De Critters zijn weer helemaal terug! De nieuwe serie Critters: A New Binge is in Amerika al te zien en er verschijnt ook een gloednieuwe Critters-film: Critters Attack! De laatste Critters-film verscheen maar liefst 27 jaar geleden. Warner Bros. heeft de trailer vrijgegeven, die je hier kunt bekijken.

In 1986 waren we nog maar net bekomen van Gremlins (1984) toen we voor het eerst kennismaakten met deze moordlustige buitenaardse wezens. De film was een groot succes in de videotheek en er volgden nog drie films, waarvan de laatste in 1992. Nu zijn de monsters met hun scherpe tanden terug. Deze zomer verschijn in Amerika Critters Attack! direct op Blu-ray, DVD en Digital. Het is nog niet duidelijk of de film wordt uitgebracht in Nederland.

Critters Attack! weet humor en horror weer goed te combineren. Maak je maar klaar voor behoorlijk wat ‘old school’ praktische effecten. De Critters zijn nog steeds ouderwetse handpoppen, daar houden we van. Wat ook leuk is, is dat actrice Dee Wallace terugkeert in dit vervolg. In het origineel speelde ze de rol Helen Brown. Regie is in handen van Bobby Miller. Andere rollen zijn voor Tashiana Washington, Ava Preston, Jack Fulton en Jaeden Noel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.