Trailer voor Escape Plan 3: The Extractors

In Escape Plan (2013) bundelde dé krachtpatsers uit de jaren ’80, Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger, hun krachten in een vermakelijke actiefilm. In 2018 verscheen direct op video het vervolg, Escape Plan 2: Hades. Helaas zonder Schwarzenegger, maar nog wel met Stallone, hoewel zijn aandeel in de film een stuk minder was. Hetzelfde zal gelden voor het derde deel Escapeplan: The Extractors, waarvan onlangs de trailer verscheen.

Stallone was zelf niet erg te spreken over het tweede deel van de gevangenis-actiefilm, maar dat heeft hem er niet van weerhouden om mee te doen met het derde deel. Stallone speelt opnieuw de rol van Ray Breslin. Ook Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) en Curtis ’50 Cent’ Jackson (Den of Thieves) zijn weer van de partij. De dochter van een steenrijke zakenman uit Hong Kong is ontvoerd. Haar vader schakelt de hulp in van Breslin en zijn team. Het lijkt een routineklus, totdat Breslin erachter komt dat de dader ook zijn vriendin heeft ontvoerd. Beide dames worden vast gehouden in een enorme gevangenis, The Devil’s Station.

Regie is dit keer in handen van John Herzfeld. Escape Plan: The Extractors komt begin juli direct op Blu-ray, DVD en VOD in de Verenigde Staten. Ongetwijfeld wordt de film ook in Nederland uitgebracht. Hopelijk zien we dit keer wat meer actie van Stallone, hoewel dit soort film eigenlijk een tussendoortje blijven. Ik kijk meer uit naar Rambo 5, die vanaf september wel gewoon in de bioscoop verschijnt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.