Trailers van Disney

Afgelopen week heeft Disney de sluizen opengegooid en ons overspoelt met trailers en teasers van hun komende films. It’s Only a Movie zet ze nog even voor je op een rijtje. Disney slaat het ingeslagen pad met live-action verfilmingen verder in, maar weet ook voort te borduren op bestaande titels.

Aladdin

De meest opvallende en besproken trailer is toch wel die van Aladdin. In deze korte trailer zien we voor het eerst Will Smith als de grote blauwe genie. Het is even wennen aan een blauwe Will Smith. De trailer ziet er prachtig uit, maar de cgi van de genie doet een beetje goedkoop aan. Wellicht moeten regisseur Guy Ritchie nog wat effecten bijwerken voordat de film uitkomt op 22 mei. Will Smith moet overigens ook aan de bak, als hij de genie (Robin Williams) uit de tekenfilm Aladdin (1992) wil overtreffen.

Dumbo

De eerste Disney live-action verfilming van 2019 is Dumbo. De vliegende olifant is gebaseerd op het gelijknamige boek en de tekenfilm uit 1941. De film is geregiseerd door Tim Burton en dat staalt er ook vanaf. De derde trailer zorgt ook nu weer voor een aantal sentimentele kippenvel momenten. Dumbo draait vanaf 27 maart in de bioscoop.

Toy Story 4

We laten teaser van de Superbowl nog een keertje zien, omdat die zo ontzettend leuk is. Toy Story 4 verschijnt pas 26 juni in de Nederlandse bioscopen, maar hier kijken we echt naar uit. De eerste Toy Story was baanbrekende computeranimatie en heeft het genre echt op de kaart gezet. Het is ontzettend leuk dat deze helden nog een keer een nieuwe avontuur gaan beleven.

Frozen 2

Bij It’s Only a Movie denken we ook aan de kleintjes van onze genre liefhebbers. We kunnen niet ontkennen dat Frozen een ontzettend succes is geweest voor Disney. Niet alleen zette de makers twee sterke (jonge) vrouwelijke hoofdrolspelers neer, maar wisten ook een twist te geven aan het verhaal. De teaser trailer laat nog niet veel zien en bestaat eigenlijk alleen uit losse stukjes, zonder tekst. De trailer eindigt spannend met Anna, die een onbekende vijand doormidden hakt. Verder kunnen we nog maar weinig verhaal opmaken uit de teaser en moeten we nog tot november wachten voordat de film uitkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.