Tweede seizoen voor The Exorcist

The Exorcist serie

Het eerste seizoen van The Exorcist heb ik zelf nog niet gezien. Het is zelfs al heel wat jaartjes geleden dat ik de films heb gezien. Televisiezender Fox heeft het vorig jaar aangedurfd om de klassieke film nieuw leven in te blazen in de vorm van een serie.

De jonge pater Tomas Ortega woont in een buitenwijk van Chicago. In zijn parochie komt ook de familie Rance, waarvan de oudste dochter Katherine niet meer uit haar kamer wil komen. De familie vraagt pater Ortega om hulp, maar er blijkt iets vreemds met het meisje aan de hand te zijn. Pater Ortega roept de hulp in van de ervaren pater Marcus Brennan. Samen gaan ze de strijd aan tegen een groter kwaad.

Na het eerste seizoen was het even stil rondom de serie, maar Fox heeft net aangekondigd dat er nu ook een tweede seizoen gaat komen. Hiermee wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de Excorcist franchise. De serie is in Nederland nog niet te zien, maar horrorseries zijn de laatste tijd erg populair. Hopelijk gaat Fox Nederland hier binnenkort verandering in brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.