Venom keert terug!

De stand-alone Spider-Man film van Sony, Venom, kreeg vorig jaar niet alleen maar lovende recensies. Toch wist de film een slordige $ 850 miljoen binnen te harken en daarmee was de film een financieel succes. Sony Pictures heeft inmiddels bevestigd dat er een tweede deel gaat komen.

Het was voor Sony Pictures erop of eronder met het creëren van hun eigen Spider-Man universum, zonder Spider-Man. The Hollywood Reporter geeft aan dat scriptschrijver Kelly Marcel, die ook meewerkte aan het eerste deel, werkt aan een vervolg. De kans is groot dat Venom (Tom Hardy) in het tweede deel de strijd aangaat met Carnage (Woody Harrelson). Beide acteurs zijn in ieder geval bevestigd, net als Michelle Williams in haar rol van Anne Weying. Regisseur Ruben Fleischer werkt momenteel aan Zombieland 2. Het is nog onduidelijk of hij opnieuw plaats gaat nemen achter de camera.

Op dit moment staat voor Sony’s Marvel Universe nu twee films op de planning. Morbius, The Living Vampire. De opnames voor deze film moeten begin van dit jaar beginnen en het aangekondigde vervolg op Venom. Beide films moeten in de loop van 2020 verschijnen in de bioscoop. De eerder aangekondige samenwerking tussen Black Cat en Silver Sable in Silver and Black lijkt er niet te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.