Verschillende leuke horror trailers

Happy Death Day

Beoordeel een boek nooit op zijn kaft. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor trailers van films. Toch verschenen er afgelopen week een aantal leuke trailers, die we jullie niet willen onthouden.

Happy Death Day

Mijn eerste gedachte toen ik deze trailer zag was “Groundhog Day” met natuurlijk Bill Murray, maar dan met een flink horror sausje er overheen. Studente Tree Gelbman (Jessica Rothe) wordt het slachtoffer van een moordenaar met een babyface masker. Tot haar angst beleeft ze de dag van haar moord steeds weer opnieuw. Lukt het Tree om een patroon te ontdekken en de moordernaar te ontmaskeren. Happy Death Day draait vanaf 12 oktober in de bioscoop, maar kijk hier alvast de trailer.

Escape Room

Niet te verwarren met de actiefilm met daarin Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger, maar een nieuwe film van regisseur Will Wernick. Voor haar dertigste verjaardag gaan Kristen (Elisabeth Hower), haar vriend en nog twee andere koppels naar een Escape Room. Het wordt al snel duidelijk dat dit niet het spannende uitje is waarop ze hadden gehoopt. De puzzels worden steeds gevaarlijker en dodelijker. Wie overleeft de Escape Room? Vanaf 23 november draait Escape Room in de bioscoop, maar hier is alvast de trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=AI2MbS-e_us

Tragedy Girls

Na Friend Request en Unfriended is er een nieuwe social media horror, Tragedy Girls. Sadie Cunningham (Brianna Hildebrand) en McKayla Hooper (Alexandra Shipp) zijn twee tienermeiden die aan het moorden slaan om zo populair te worden via social media. Regisseur weet met de twee dames uit het X-Men universum een moderne komische slasher neer te zetten. Tragedy Girls komt in oktober uit in Amerika, maar er is nog geen Nederlandse release bekend. Je kunt wel alvast genieten van de trailer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.