Vertraging opnames nieuwe Halloween

New Halloween

De opnames voor de nieuwe Halloween hadden eigenlijk al in volle gang moeten zijn, maar helaas is dat nog niet het geval. Het was de bedoeling om in oktober te starten met filmen, maar de opnames zijn uitgesteld tot januari 2018.

Volgens de site Bloody Disgusting heeft de productie van de film vertraging opgelopen doordat de casting nog niet is afgerond. In de Amerikaanse staat Carolina werd onlangs gevraagd naar figuranten voor de film. In die oproep zou staan dat de opnames in januari gaan plaatsvinden.

Vooralsnog lijkt de impact van de vertraging geen invloed te hebben op de releasedatum van de film. Die staat nog steeds gepland voor 19 oktober 2018. Gelukkig hoeft regisseur David Gordon Green niet te leunen op een lange periode post production, want er zullen weinig special effects in de film zitten. De nieuwe Halloween wordt een direct vervolg op de oorspronkelijke klassieker van John Carpenter uit 1978. Naar de andere delen wordt niet gekeken of gelinkt.

Het mooiste is toch wel de terugkeer van Jamie Lee Curtis, die ook in het origineel de hoofdrol speelt. John Carpenter is ook van de partij als producent en zal daarnaast de muziek componeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.