Vertrouwen in Red Sonja film blijft

De film Red Sonja met Brigitte Nielsen en Arnold Schwarzenegger is uit 1985. Al vanaf die tijd kijk ik uit naar een nieuwe verfilming van dit prachtige fantasy-epos van Robert E. Howard, de man die ook verantwoordelijk was voor Conan. De film lijkt er nu eindelijk aan te komen, maar regisseur Bryan Singer (X-Men) doet aardig was stof op waaien.

Al geruime tijd verschijnen er allerlei beschuldigingen aan adressen van filmsterren en regisseurs. Ook regisseur van de reboot van Red Sonja, Bryan Singer, wordt beschuldigd van seksueel misbruik van minderjarige jongens. Singer verliet al eerder de biopic Bohemian Rhapsody, die het momenteel heel erg goed doet. Ik laat even in het midden wat waar is van alle beschuldigingen. In ieder geval heeft Millennium Films een verklaring vrijgegeven. Producent Avi Lerner geeft hierin het volgende aan.

The over $800 million ‘Bohemian Rhapsody’ has grossed, making it the highest grossing drama in film history, is testament to his remarkable vision and acumen. I know the difference between agenda driven fake news and reality, and I am very comfortable with this decision. In America people are innocent until proven otherwise.

Voor Bryan Singer is het fijn dat hij het vertrouwen krijgt van de studio, maar dit soort verhalen kunnen wel nadelig uitpakken voor een film. Laten we in ieder geval hopen dat de Red Sonja film er gaat komen. Als alles verder goed gaat start de productie dit voorjaar in Bulgarije.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.