Vervolg voor 47 Meters Down

47 meters down

Als je hebt genoten van 47 Meters Down of je bent gewoon dol op haaien films, dan is er goed nieuws. De makers hebben aangekondigd dat er een vervolg gaat komen, die vooralsnog de titel 48 Meters Down heeft. Niet heel erg origineel, maar de film is er nog niet, dus er kan nog van alles veranderen.

Regisseur Johannes Roberts laat ons in het eerste deel kennis maken met met de zussen Kate (Claire Holt) en Lisa (Mandy Moore). Ze genieten van hun vakantie in Mexico en krijgen het aanbod om in een kooi naar witte haaien te kijken. Kate weet Lisa te overtuigen en even later bevinden de zussen zich in een kooi in het water. Het uitzicht is prachtig totdat de kabel afbreekt en de zussen 47 meter naar de diepte zakken. Langzaam raakt hun zuurstof op, maar is het veilig om uit de kooi naar de oppervlakte te zwemmen?

Roberts keert terug als schrijver en regisseur en laat het vervolg afspelen in Brazilië. Dit keer gaat een groep meiden grotduiken. Tijdens het avontuur komen ze echter voor een onaangename verrassing te staan.

47 Meters Down kon een graantje meepikken van het succes van The Shallows en werd een financieel succes. Gemaakt voor slechts $ 5.5 miljoen heeft de film alleen in Amerika meer dan $ 44 miljoen opgehaald. Ik heb het eerste deel nog niet gezien, maar na dit nieuws ben ik toch wel nieuwsgierig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.