Vervolg voor Alita: Battle Angel

De film Alita: Battle Angel gaat aanstaande donderdag officieel in première. Bij It’s Only a Movie hebben we de film gezien en de recensie staat al op de site. Producent James Cameron heeft veel vertrouwen in de film van Robert Rodriquez. Hij geeft zelfs aan dat er al ideeën zijn voor een vervolg.

Alita: Battle Angel is een op zichzelf staande film, maar er zijn wel een paar openstaande eindjes. In de manga van Yukitho Kishiro worden die allemaal uitgewerkt. Het zou mooi zijn als Rodriquez en Cameron ook die kans zouden krijgen in een vervolg. Tegenover Digital Spy vertelde James Cameron het volgende over een eventueel vervolg.

Well, we obviously have a plan for that, but it’s cheeky to set up a sequel before you’re proven. That can blow back in your face. We think of something like Warcraft that was clearly set up with the intention to do sequels, and then it becomes mock-able because the film doesn’t succeed. But I don’t worry about stuff like that. If the film fails, it’s its own punishment, you know? It doesn’t matter if we get mocked on top of having failed.

In de film worden duidelijk hints gegeven voor een vervolg, maar zover is het nog niet. Laten we hopen dat de film het goed gaat doen in de Verenigde Staten en daarbuiten. Alita: Battle Angel is een van de beste manga verfilmingen sinds tijden en verdient gewoon een vervolg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.