Voorlopig nog geen nieuwe Mad Max

Regisseur George Miller verraste ons in 2015 met Mad Max: Fury Road. De film werd goed ontvangen en kort daarna gaf Miller aan dat hij nog minstens twee vervolgen zou willen maken. We zijn nu ruim drie jaar verder, maar het blijft erg stil rondom het personage Max Rockatansky.

Dit heeft onder andere te maken dat Miller bezig is aan een nieuw project, Three Thousand Years of Longing. Waar de film precies over gaat is nog niet bekend, maar het moet een grootschalig epos worden. Miller schreef zelf het script en de productie begint in de loop van 2019.

Met deze nieuwe plannen en het financiële conflict dat Miller heeft met Warner Bros. over Mad Max: Fury Road lijkt het er op dat een vervolg er voorlopig niet komt. Daarnaast heeft Miller ook al eens eerder aangegeven dat de opnames van Mad Max: Fury Road uitputtend waren en dat hij wel eens iets anders zou willen maken dan een nieuwe Mad Max-film. Aan Tom Hardy zal het niet liggen. In een eerder interview gaf de acteur al eens het volgende aan.

It was always the plan to do three of them, so I think we’re still waiting on being given the opportunity and the green light to go ahead on the next one. But when I engaged on that there was a plethora of material on it.

Hopelijk keert George Miller na de productie van Three Thousand Years of Longing weer terug naar de wereld die hem bekend maakte, de wereld van Mad Max.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.