Waarschijnlijk geen 3e Happy Death Day

Na het succesvolle Happy Deathday ontstonden er al snel plannen voor een sequel en misschien zelfs een trilogie. De sequel Happy Death Day 2U draait momenteel in de bioscoop, maar doet het niet zo goed als haar voorganger.

Een wereldwijde opbrengst van meer dan $ 50 miljoen is niet slecht tegenover een budget van $ 9 miljoen, maar de eerste film bracht ruim $ 125 miljoen op. Tijdens een Q&A op Twitter liet producent Jason Blum weten dat het onwaarschijnlijk is dat er nog een vervolg komt, maar niet onmogelijk. De deur is dus nog niet helemaal gesloten. Regisseur Christopher Landon liet al eerder weten dat hij een vervolg wel zag zitten.

I have more than an idea. I always imagined this as a trilogy, so I have the third movie, but it’s just a question of whether this one does well. I would love to make the third one. I think it’s a really bonkers, fun idea.

Het was leuk om Jessica Rothe weer in actie te zien als Tree, maar ik heb het ‘Groundhog Day’ effect nu wel even gezien. Voorlopig is de film nog te zien en wellicht bedenkt Jason Blum zich nog als de film het goed doet op blu-ray en dvd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.