Walking Dead in de bios

Eindelijk heeft AMC iets laten zien van de eerste Walking Dead-film. Het is een korte teaser waarin wordt aangegeven dat Andrew Lincoln terugkeert als Rick Grimes. In tegenstelling tot eerdere berichten betreft het hier geen tv-film, maar een bioscoopfilm. The Walking Dead gaat van het kleine scherm naar het witte doek.

Het was even slikken voor fans toen Andrew Lincoln aan het begin van het 9e seizoen uit beeld verdween. Gelukkig kwam snel het nieuws dat er drie Walking Dead-films zouden verschijnen met Andrew Lincoln in de hoofdrol. Sinds de verdwijning van Rick is de serie er niet slechter op is geworden. De verhaallijn van het laatste seizoen is er flink op vooruit gegaan en het tempo zit er weer lekker in.

De teaser laat een helicopter zien, vermoedelijk degene, waarin hij werd meegenomen. Waar de helecopter naar toe gaat is onbekend. Er wordt gespeculeerd dat het de skyline van Philadelphia is. Wanneer de film verschijnen is nog niet bekend. Hopelijk krijgen we ook een Nederlandse release.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.