Dit weekend: Comic Con Rotterdam!

Zaterdag en zondag is er een Comic Con in Rotterdam. In de Ahoy komen weer hordes fans bij elkaar om zich te vergapen aan kostuums, tassen vol merchandise te kopen en die ene acteur uit hun favoriete serie of film te ontmoeten. In de havenstad kunnen de liefhebbers vanaf 10 uur de hallen binnenlopen, de early bird tickethouders zelfs al vanaf 9 uur. Nu moet er natuurlijk ook wel wat te doen zijn als je binnen bent.

De gastenlijst is in ieder geval interessant: Christopher Lambert (Highlander, Mortal Kombat) en Charles Dance (Game of Thrones, Alien 3) springen er voor ons als genre fans uit, maar nu Ronn Moss is aangekondigd is het nog interessanter. Natuurlijk kent het grote publiek hem als Ridge Forrester in The Bold And The Beautiful maar de man speelde de hoofdrol in Hard Ticket To Hawaii. Een obscuur filmpje dat zo slecht is dat het weer goed wordt. Ook Stephen Ogg (The Walking Dead), Manu Bennett (Arrow), Chris Rankin (Harry Potter), Collin Spaul, Frazier Hines (Beide uit Dr Who), Daniel Naprous (Rogue One), Hannah Spearitt (Seed of Chucky) en Richard en Jessica Harmon uit The 100 zijn van de partij.

Prijzen voor een handtekening zijn redelijk gelijk: 25 tot 30 euro. Naast de acteurs zijn er ook een behoorlijk aantal comic artists aanwezig en kan je je foto laten nemen op sets geïnspireerd door verschillende tv series. Verschillende fangroepen zorgen voor de aankleding, van Star Wars tot The Walking Dead en van Harry Potter tot Dr Who, je kan er van alles zien. Ook zeker de moeite waard is de collectie Movie Props van Jan Bartels. Kaarten zijn nog verkrijgbaar en normale tickets kosten €15,00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.