Weekend of Hell of Weekend in Hell?

Waarschijnlijk is het de meeste fans volledig ontgaan, maar we hebben komende november de keuze uit twee weekeinden gore, gasten en gezelligheid. Na wat persoonlijk problemen heeft Thomas Hartz de Weekend in Hell wederom in de ondertussen vertrouwde Turbinenhalle te Oberhausen van 10 tot en met 12 november. De gastenlijst is al een behoorlijke met tot nu toe aangekondigd; Michael Biehn (Aliens, The Terminator), Tom Berenger (Platoon, Sniper), Steve Dash (Jason in Friday the 13th 2), Steven Williams (Friday the 13th: The Final Friday), Vernon Wells (Commando, Mad Max 2), Kjell Nielsson (Mad Max 2), Nick Principe (Laid to Rest 1 & 2), Chelan Simmons (Final Destination 3, It), Crystal Lowe (Final Destination 3) Lou Taylor Pucci (Evil Dead) en Kirby Bliss Blunton (The Green Inferno).

Weekend of Hell, van Markus Borchert, een ex-vennoot van Hartz, heeft de naam overgehouden en houdt op 4 en 5 november een conventie in de Westfalenhallen te Dortmund. De man is ook verantwoordelijk voor de German Comic Cons in Dortmund, Berlijn, München en Frankfurt. Robert Englund is tot op heden de enige aangekondigde gast.

Dit is niet de eerste keer dat er een “German horror con battle” wordt uitgevochten. Enkele jaren terug is er na een scheiding een soortgelijke ‘strijd’ geweest. Weekend of Horrors verloor toen van Weekend of Hell, al vonden deze tegelijk plaats. Voor de fans was het misschien wat handiger geweest als er wat meer tijd tussen had gezeten, maar daar wordt klaarblijkelijk niet naar gekeken. We zijn benieuwd naar verdere ontwikkelingen, daar reacties op onze vragen tot op heden uitblijven van beide kanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.