Dutch Comic Con 19 & 20 november 2022

Deze winter is het weer zover! De najaarseditie van ’s lands grootste ‘pop culture’ conventie komt er weer aan. Van heinde en verre komen alle fans van zo ongeveer elke franchise weer naar Utrecht gereisd om zich te vergapen aan de vele kraampjes, gasten en andere bezienswaardigheden. Speeddaten, leeshoekjes, activiteiten als zwaardvechten (met lightsabers!) workshops (How to Be a Dungeon Master, tekenen, cosplay, you name it), maar ook House of Wax is dit jaar weer aanwezig.

Qua gasten hebben we dit jaar Jenna Coleman die in Sandman Joanna Constantine speelt maar ook fans van Doctor Who zullen haar herkennen als Clara Oswald. Dan Fogler komt uit Fantastic Beasts als Jacob Kowalski en heeft zijn aandeel aan zombies geslacht als Luke in The Walking Dead, al is hij daar wel op mysterieuze wijze van het toneel verdwenen…

Arrow fans kunnen in hun handjes knijpen, of eigenlijk hun portomonee uitknijpen, met niet een maar twee acteurs uit de DC serie. Detective Quentin Lance en Oliver Queen, Green Arrow himself, komen naar Utrecht. Paul Blackthorne en Stephen Amell zullen hun fans te woord staan, handtekeningen zetten en op de foto gaan zijn natuurlijk ook mogelijk maar vergeet zeker niet van te voren je photoshoot ticket te bestellen.

Voor de comic collectors zijn de namen tot nu toe; Lee Bermejo, Julian Totino, Elena Casagrande, Charles Soule, Kasia Nie en group editor van DC’s Multiverse Chris Conroy!

Natuurlijk staat de ‘dealer hall’ ook weer goed gevuld met alles van tabletop games tot aan levensgrote beelden. Ook staan er weer verschillende filmstudio’s klaar met voorproefjes op komende films en series. Dit is nog lang niet alles en de komende tijd zal er steeds meer bekend gemaakt worden op www.dutchcomiccon.com en op de Facebook pagina. Ook de tickets zijn hier uiteraard via te bestellen. Wacht niet te lang!

2 gedachten over “Dutch Comic Con 19 & 20 november 2022”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.