Recensie: DC Comics Movie Collection (Warner Bros)

De grootste ‘holiday boxset’ die wij mogen bespreken is de 7-film collectie van Dc Comics titels. Warner Bros heeft 7 films verzameld in een box die verder niets nieuws brengt. Net als met de Jurassic World Blu-ray- en Back to the Future DVD set is dit dus vooral een leuke set voor iemand die de films niet in huis heeft en fan is van DC Comics en dat zijn er genoeg. Stuk voor stuk bespraken wij de films eerder al op It’s Only a Movie. Onderaan het artikel kun je de recensies terugvinden.

De Blu-ray boxset is een fijne toevoeging voor als je graag DC-films verzamelt, maar zo’n box met elke schijf in een apart doosje neemt toch aardig wat ruimte in beslag. Een wat compactere set was misschien fijner geweest, maar deze feestdagen boxsets staan erom bekend dat ze gewoon losstaande releases in een box stoppen, er wat nieuw artwork op smijten en that’s it. Zie het als een nieuwe mogelijkheid om deze films alsnog in huis te halen.

Warner Bros heeft al eerder boxsets uitgegeven met DC titels, maar hebben voor deze set twee recentere titels toegevoegd, te weten Aquaman en Shazam! Wil je per se deze set met deze twee titels erbij, verkoop dan de oude set en schaf deze aan, dat staat wat mooier in de verzameling. Jammer is wel dat ze dan niet Birds of Prey hebben toegevoegd, deze zit dan wel weer in een aparte set met Suicide Squad en Birds of Prey die we binnenkort ook zullen bespreken.

https://www.itsonlyamovie.nl/recensie-aquaman-james-wan/

https://www.itsonlyamovie.nl/recensie-shazam-david-f-sandberg/

https://www.itsonlyamovie.nl/wonder-woman-patty-jenkins-recensie/

https://www.itsonlyamovie.nl/batman-v-superman-dawn-of-justice-zack-snyder-bioscoop/

Recensie: Man of Steel (Zack Snyder)

https://www.itsonlyamovie.nl/justice-league-zack-snyder-recensie/

https://www.itsonlyamovie.nl/suicide-squad-david-ayer-recensie/

Eindoordeel
  • 6/10
    DC Comics Movie Collection - 6/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.