Win de graphic novel Worst Case Scenario van Richard Raaphorst en Eron Sheean

De doorgewinterde Nederlandse horror-fan kent waarschijnlijk wel een beetje de geschiedenis van Richard Raaphorsts Worst Case Scenario. Ooit op de wereld gezet als trailer om geld op te halen voor een uiteindelijke film. Die is er nooit gekomen. Toch heeft Raaphorst zijn liefdeskind jaren later vorm weten te geven in de vorm van Frankenstein’s Army, een film die een paar zeer vette creature designs kent en waarvan eentje zelfs als “inspiratie” heeft gediend voor een verschijning in het achtste deel uit de Resident Evil game-reeks.

Richard Raaphorsts talent wordt door velen erkend en dat wordt nu, in samenwerking met Eron Sheean, in graphic novel-vorm gegoten. Wat is dit een prachtig boek geworden. Lang zijn wij online geteased met sneak peaks en nu is het, dankzij een succesvolle crowdfunding, eindelijk zover, het boek is uit en te koop! Wij hebben wat exemplaren gekregen van Uitgeverij L om weg te geven en jij kan er eentje winnen!

Stuur jouw naam- en adresgegevens naar info@itsonlyamovie.nl en wie weet zit jij straks te turen naar die geweldige creaturen uit de brein van Richard Raaphorst! Vergeet natuurlijk ook niet It’s Only a Movie te volgen via de bekende social media kanalen!

1 gedachte over “Win de graphic novel Worst Case Scenario van Richard Raaphorst en Eron Sheean”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.