Win een Unicorn Wars pet!

Op 21 september is er een kleine animatiefilm gereleased die hoge ogen hoopt te gooien door zijn brutale mix van knuffeligheid en geanimeerd bloedvergieten. Unicorn Wars is een film geregisseerd door de Spanjaard Alberto Vásquez en wij geven ogenschijnlijk schattige petjes weg aan onze lezers!

Over de film: In Alberto Vázques’ Unicorn Wars zijn (op het eerste gezicht) schattige teddyberen met grote, ronde ogen al jarenlang verwikkeld in een heilig oorlog tegen de machtige eenhoorns. Hoe dat voelt? Als een bloederige 18+ versie van Care Bears waarin de beren geprogrammeerd zijn om genadeloos te doden. Unicorn Wars is een gruwelijke animatiefilm met een gestoorde premisse. Een antifascistische fabel over militarisme, autoritarisme en religieus fanatisme.

Wil jij kans maken op een Unicorn Wars pet? Stuur dan een mailtje naar info@itsonlyamovie.nl met daarin jouw naam- en adresgegevens en voorkeurskleur (wit of zwart) zodat wij jou je petje kunnen opsturen als je een van de winnaars blijkt te zijn. Succes!

2 gedachten over “Win een Unicorn Wars pet!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.