Dutch Comic Con wordt voor even de San Fernando Valley met deze gasten

Een Comic Con wil nog weleens vallen of staan bij de gasten die aanwezig zijn. Natuurlijk is het leuk om de hele dag te struinen, stands en cosplays bekijken en spelletjes te spelen, maar hoe leuk is het als je met een van je favoriete acteurs op de foto kan? De organisatie van de Comic Con heeft haar uiterste best gedaan om met twee zeer aansprekende namen te komen. Cobra Kai mag namelijk wel een van de meest populaire series van de afgelopen jaren genoemd worden.

Jacob Bertrand
Jacob Bertrand is het meest bekend om zijn rol als “Eli “Hawk” Moskowitz in de 2018 vernieuwde Cobra kai series. De series die weer de harten van trouwe fans wist te veroveren. Jacob heeft ook veel rollen gespeeld in films en televisie series, zoals Ready Player One, Kirby Buckets, Rise of the Guardians, Batwheels en nog veel meer!

Peyton List
Samen met Jacob Bertrand zal Peyton List als special guest aanwezig zijn tijdens Heroes Dutch Comic Con in maart 2022. Peyton List is voornamelijk bekend van haar rol als Tory Nichols in de 2018 vernieuwde Cobra Kai series, wat wederom de harten van fans wist te veroveren. Peyton’s rol als Tory is een van de belangrijkste rollen in de series.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.