Eerbetoon aan overleden Steve Ditko

Op 29 juni 2018 is Steve Ditko, medebedenker van Spider-Man, overleden. De tekenaar, die samen met Stan Lee verantwoordelijk was voor een van de meest populaire superhelden uit het Marvel Universum, leefde een teruggetrokken bestaan. Marvel eerde de 90-jarige tekenaar door een een nieuwe afbeelding uit te brengen met daarop de nieuwe Spider-Man, die op dit moment wordt gespeeld door Tom Holland.

Volgend jaar verschijnt Spider-Man: Far from Home. Volgens de grote baas van Marvel, Kevin Feige, gaat Peter Parker met vrienden op vakantie in Europa. Als het goed is komt hij daar oog in oog te staan met Mysterio. Op dit moment is Spider-Man al ‘far from home’ want hij heeft het erg druk met zijn avontuur in Avengers: Infinity War. Spider-Man: Far from Home wordt de tweede Spider-Man film in het MCU (Marvel Cinematic Universe).

Als alles volgens planning gaat draait Spider-Man: Far from Home vanaf 4 juli 2019 in de bioscoop. Dat duurt nog even, maar gelukkig draait vanaf 4 oktober Venom in de bioscoop, maar het is hoogst onwaarschijnlijk dat onze ‘friendly neighbourhood’ Spider-Man hierin zijn opwachting maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.