IOAM podcast #1: Stephen King verfilmingen

O yes, It’s Only a Movie heeft nu ook een eigen podcast! Elke week, of twee weken, we zijn er nog niet helemaal over uit, plaatsen wij een podcast op ons Youtube kanaal waarin Johan en ik lekker lullen over een willekeurig onderwerp. Op het einde van elke cast verzinnen we om de beurt een onderwerp voor de volgende podcast. Om te beginnen heb ik gekozen voor Stephen King verfilmingen, getriggerd door de aankomende remake van It! Luister en huiver, het klinkt allemaal misschien nog wat onwennig en audio editing is mij ook nieuw, maar we doen ons best om onze liefde voor de retro genrefilm met jullie te delen!

3 gedachten over “IOAM podcast #1: Stephen King verfilmingen”

  1. De podcast met ‘found footage’ was me goed bevallen. Tijd dus om de oude podcasts ook maar eens ten gehore te brengen. Laat ik dan maar bij het begin beginnen. Leuke eerste podcast met veel informatie over de films van Stephen King. Ik vind het knap hoe jullie meer dan een uur kunnen vullen met toch een heleboel interessante feiten en weetjes. Zat wel de hele tijd te wachten op Cujo en Salems Lot, die uiteindelijk op het laatst ter sprake kwamen. De persoonlijke top 5 blijft ook altijd leuk om te horen.

    Op naar de volgende podcast.

    Ben dol op slashers, dus ben benieuwd wat ik daar ga horen.

    1. Leuk dat je ze allemaal af gaat! Flinke klus, dat wel, zeker aangezien sommige podcasts gewoon te lang zijn en wij, zeker in het begin, onze draai nog moeten vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.